Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig e-mailen

Dagelijks worden er over de hele wereld enorm veel zakelijke e-mails verstuurd. Heel regelmatig bevatten e-mailberichten privacygevoelige informatie. Hoe voorkom je dat deze berichten terecht komen bij personen voor wie de informatie niet is bestemd, of erger nog, dat bedrijfsgevoelige bestanden in handen komen van derden?

Versleutelde e-mails versturen

Dankzij de berichtversleuteling van Office 365 is het heel eenvoudig geworden om e-mails te versleuteld te versturen. Hiermee kun je beveiligde e-mail van mensen binnen of buiten de organisatie delen. Door de versleuteling blijft het bericht onleesbaar als mensen geen toestemming (autorisatie) hebben ontvangen om het bericht te kunnen openen. De berichten worden tevens automatisch gescand op veiligheid en inhoud, voordat deze worden doorgelaten.

Niet doorsturen

Naast het versleutelen is het ook mogelijk om een bericht te beveiligen tegen doorsturen. Zo voorkom je dat een gevoelig bestand kan worden doorgestuurd naar derden. Op deze manier houd je regie over jouw bestanden en over wie deze bestanden mag ontvangen. Door gebruik te maken van de Office 365 voldoe je aan zowel AVG als aan de ISO normering.